Search
Restaurant Els Pescadors / Els Pescadors  / Els nostres valors: compromís, honestedat, ètica i respecte

Els nostres valors: compromís, honestedat, ètica i respecte

Després de 39 anys Els Pescadors segueix apostant per l’honestedat, el respecte i l’ètica professional en tot allò que realitzem.

Des del 21 de març de 1980, data en que Els Pescadors va emprendre un rumb nou, fins dia d’avui, han canviat moltes coses: l’oferta, l’espai, les instal·lacions, el barri, la clientela, les expectatives, els gustos, els requeriments, les condicions de treball, la situació econòmica, l’ambient social, el cultural i el polític.

De les torrades, patés, formatges, embotits i vins senzills als peixos de llotja, marisc, verdures i productes ecològics i una carta de vins molt ben triada, que inclou vins de totes les zones vinícoles de Catalunya.

Menjador antic

Menjador antic

De la taverna del 1979 només en queda l’ambient del menjador antic: taulell, taules de marbre i l’arrambador amb el banc perimetral. El febrer de 1989 vàrem iniciar obres d’ampliació i millora, sobretot en l’espai de la cuina, que va passar de 50 m2 a 150 m2. I amb la incorporació de dos menjadors nous d’aire modern, obra que va acabar el juny de 1990. La millora beneficià a clients, treballadors i proveïdors.

El que s’ha mantingut i -en alguns aspectes- ha augmentat, és el rigor en el manteniment del compromís amb l’ètica professional que ens ha guiat  tot el nostre fer en les relacions de servei, laborals i comercials.

Honestedat, respecte personal i compliment dels tractes són els tres vectors que han guiat els darrers 39 anys de trajectòria professional i els que vindran.

Pensem que un restaurant és com un aparador, el client tria a vegades sense conèixer l’oferta, podem no agradar bo i fent-ho bé. El que no ens podem permetre és l’engany, el menysteniment i la frivolitat envers el client.

Per què anem al restaurant?  Per a disfrutar!!!

Amb i dels amics, família, parella (o pretensió de que ho sigui). Triar un restaurant és, sempre, un acte de confiança i d’expectatives. A taula, tastant plats, productes i begudes de l’ampli ventall ofert i servit per persones que han de ser els conductors cap al bon final pretés. El restaurant ha de procedir com un bon amfitrió.