Search
Restaurant Els Pescadors / Els Pescadors  / Nominats als II Premis Barcelona Restauració
Plat els pescadors

Nominats als II Premis Barcelona Restauració

Els Pescadors ha quedat finalista en la categoria de QUALITAT GASTRONÒMICA de la segona edició dels Premis Barcelona Restauració.

Ens fa molta il·lusió compartir amb els Pescadors i Pescadores habituals aquesta notícia.

Premis Barcelona RestauracióPrimer de tot perquè els Premis Barcelona Restauració volen fer un reconeixement a la restauració de barri de la nostra ciutat que són exemple de la feina ben feta i ens enorgulleix que el nostre districte ens hagi reconegut en aquest sentit.

En aquest premi de ciutat es premien tres categories:

  • categoria a la qualitat gastronòmica,
  • categoria a la integració en el barri
  • categoria al local notori o innovador.

Cada districte de Barcelona ha seleccionat de les candidatures presentades, una per a cada categoria, resultant 30 finalistes dels 10 districtes de la ciutat. D’aquests 30 finalistes sortiran 3 guanyadors, un per a cada categoria, que rebran un guardó.

Ser els escollits al nostre districte per la qualitat gastronòmica ens encoratja a seguir amb la nostra proposta de respecte pel pruducte, d’honestedat amb el tractament d’aquest i amb l’elaboració de receptes tradicionals i modernes però que sempre realcen el producte que contenen.

De la mateixa manera que seguirem apostant per la proximitat dels nostres productes intentant seguir sent fidels a una de les nostres frases de capçalera: “el millor de més a prop“.

Ser finalistes ja és tot un premi per nosaltres però el resultat final el sabrem dilluns 18 a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

És un honor compartir les nominacions amb altres grans restaurants de la ciutat que ens agradarà trobar i felicitar en aquest acte.

Si voleu saber-ne més sobre aquests premis podeu consultar el següent enllaç: https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/ca/foment-del-comerc/premis-barcelona-restauracio