Search
Restaurant Els Pescadors / Els Pescadors  / A Els Pescadors, les persones al centre
Cuinant a Els Pescadors

A Els Pescadors, les persones al centre

A Els pescadors són sempre les persones les protagonistes del nostre espectacle i motiu de ser: clients, personal treballador i persones proveïdores.

Des de 1980 mantenim la mateixa mirada, la del client. Decidim i actuem des del punt de vista del client. Direu que aixó és molt subjectiu, i tant que ho és, però has de triar el tipus de client al que et dirigeixes. No pots agradar a tothom!

A qui ens dirigim? Doncs a aquelles persones que els agrada menjar bon producte, de proximitat, de temporada i ben elaborat.

Per a nosaltres, els nostres clients són aquelles persones que sol·liciten la prestació dels serveis que oferim; que es posen en les nostres mans confiant que vetllarem pel el seu benestar físic i emocional mitjançant una cura escrupolosa en la tria, conservació i elaboració dels productes que els oferim i en l’atenció amb el que  servim i, per damunt de tot, cuidant la neteja, higiene  i salubritat de la cuina, dels estris, de les cambres frigorífiques i el magatzem

Oferim als nostres clients respectuosa cordialitat per a que se sentin benvinguts i que seran ben atesos. De sempre treballem amb la idea de que som persones que servim a persones en el mateix pla, ni més ni menys.

Cal tenir molt present que, com en tot el sector serveis, la satisfacció del client és un actiu per al restaurant.

A Els Pescadors treballem amb la convicció que cada vegada que atenem al client és la primera. La coneixença del client et facilita el servei, coneixes els seus gustos, saps de les seves preferències i,per tant, facilita el servei però no t’eximeix de l’atenció exigent de la primera vegada.

 

Molt important per a nosaltres és, també, l’equip humà i amb això el respecte a les condicions de treball acordades, condicions de treball adequades, bon tracte personal, exigència professional, atenció a les necessitats familiars i puntualitat en el pagament de les nòmines.

Contractem persones que vulguin treballar bé, és l’únic requisit exigit, no fem servir cap altre filtre relacionat amb les circumstàncies personals dels candidats.

 

I finalment, no podem deixar de banda els nostres proveïdors que seleccionem de manera acurada. Els  exigim el compliment dels acords adoptats, ens exigim facilitar-los la seva feina i garantim la puntualitat del pagament de les factures. La seva col·laboració és bàsica en la consecució dels nostres objectius. Cerquem proveïdors de prop, doncs el lema que sempre ens ha guiat és:

Oferir el més bo de més a prop.

En definitiva, la nostra filosofia de treball es basa en fer que els clients s’ho passin bé i nosaltres també. Que tothom hi guanyi és garantia d’èxit i de satisfacció, és la prova de la bondat de l’intercanvi establert entre client i restaurador.