Search

Els espais a Els Pescadors

Els Pescadors Barcelona

Menjador antic

El menjador antic és l’essència de casa nostra. Una barra de marbre de varis colors el presideix. El primer espai que vam obrir al públic i del que ens vam enamorar en veure’l. Amb una capacitat de fins a 45 persones i una atmosfera acollidora espectacular.

La terrassa

En una plaça mig amagada al bell mig del Poblenou trobareu la nostra terrassa. Un espai tranquil a l’aire lliure que sembla traslladar-nos a un poblet de la  mediterrània. La terrassa té capacitat de fins a 93 persones.

Menjador petit

El menjador petit però no per això menys important.
Es troba dos graons per sota del nivell de la plaça Prim. Aquest canvi de perspectiva ens dóna una sensació d’intimitat i recolliment que fa d’aquest menjador un espai especial.
Una atmosfera tranquil·la per a grups de fins a 30 persones.

Menjador gran

El menjador gran mira cap a la part posterior del nostre edifici, avocat als carrers estrets del barri. El 1989 vam ampliar i reformar el restaurant per tal d’ocupar tota la planta baixa del nostre edifici. És l’espai més gran de casa nostra, on poder gaudir d’un bon àpat amb llum natural. La seva versatilitat ens permet fer taules grans per a famílies els caps de setmana o servir grups de més de 60 comensals.