Search
Restaurant Els Pescadors / Els Pescadors  / Que comenci la funció.

Que comenci la funció.

El 21 de març de 1980 va ser el primer dia de servei de l’etapa d’Els Pescadors sota la nostra direcció. Concebut com un bar per a gent jove, sense TV ni màquines escurabutxaques (ingressos fàcils, quantiosos i lliures d’impostos durant els primers anys) ni «millon», era obert de les 19:00 h a la 01:00h, tots els dies de la setmana i de l’any.

 

No serviem al taulell, els clients havien d’asseure’s a les cadires, totes diferents, comprades per la Toia  als Encants Vells i restaurades per ella mateixa, al voltant de les taules de marbre originals de la taverna. Uns menjaven un platet d’embotits, d’altres una amanida o una mica de formatges, pa torrrat en una «barbacoa» portàtil, cedidapel pare d’en Pep. Vi blanc (daurat) i negre comprat a una Cooperativa de Sant Pere de Ribes.   Altres preferien una cafè amb llet i un tall de coca de forner o de sucre, etc.

Més que un llloc de menjar era un lloc de trobada i xerrada. Bon ambient. Algun malentès amb els que volien fumar-se el porro a l’interior del local, algun mal rotllet amb l’absenta, res difícil de resoldre.
La Toia i en Pep a la sala i la Mercé i en Ramon a la cuina. Nervi: Toia i Mercé. Resistència: Pep i Ramon. Fèiem un equip molt bo.

Tots quatre vàrem posar els fonaments sòlids que suporten aquest local tot i que l’oferta ha anat variant al llarg del temps.