Search
Restaurant Els Pescadors / Vins  / El celler d’Els Pescadors

El celler d’Els Pescadors

El celler d’Els Pescadors s’actualitza i renova amb frecuència. D’acord amb l’estil de cuina es compon sobre tot, de productes de proximitat, es a dir , vins de les diferents  zones vitivinícoles del país i es complementa amb una selecció de vins blancs i d’altres indrets agrupats segons el cupatge. La Toia Duran es qui s’encarrega de mantenir les existències al dia, de parar atenció als canvis d’anyada i a recomanar 4 vins cada setmana, aixi com de l’oferta del 12 vins a copes que posem a disposició dels nostres clients.

La nostra carta de vins ofereix als clients uns vins assequibles en totes les seves opcions. Fugim de la reverència al vi. L’important no es entendre de vins, un vi es un assaig, una análisi, una prova de descripció sensorial per aquell que el fa o que el vol descriure.  El vi se l’ha de tractar de tú a tú amb alegría i amistat. Et cau be o no.

Em sembla que per els clients els restaurants son com aquelles festes on et conviden i on coneixes algú (els teus vins habituals) i on pots passar-t’ho be durant l’estona que dura la festa coneixent-altre gent (les ampolles de la carta de vins ) i després acomiadar-se fins a una altre ocasió.

Per aquesta setmana els recomanem els següents vins:

Blanc:  Carles Andreu. Parellada ( Conca de Barberà)

Rosat:  Pardas. Sumoll ( Penedès)

Negre: Pagos de Maria ( Mallorca)

Cava: Roura ( Alella)