Search
Restaurant Els Pescadors / Els Pescadors  / L’Olivera, vins i olis amb molta ànima

L’Olivera, vins i olis amb molta ànima

Es diu que la feina ben feta no té fronteres. Una afirmació que reflexa i defineix l’esperit de la cooperativa de vins i olis L’Olivera.

Peró, qué distingeix L’Olivera d’altres cooperatives? Doncs, a efectes pràctics es distingeix per la alta  qualitat dels seus productes. Peró,  si mirem el que hi ha al darrere, veurem que té una ànima especial, ja que, desde els seus inicis ha treballat de forma activa amb un projecte laboral d’integració social que incorpora a gent discapacitada en tot el procés de producció. Un exemple clar que la feina ben feta té tant a veure amb l’actitud com amb l’aptitud.

Per trobar les vinyes de L’Olivera hem d’anar als Costers del Segre, a Vallbona de les Monges, un poble amb encant format al voltant del Monestir de Santa María, el monestir cistercenc femení més antic de Catalunya. D’aquí surten uns vins frescos, delicats, de diferents complexitats, peró sense perdre mai els matisos del seus orígens.

A la nostra carta de vins n’hi podeu trobar alguns d’aquesta cooperativa, com el Blanc de Serè, el Blanc de Roure, El Missenyora, l’Eixaders, o el Vallisbona/89 2009. Us convidem a entrar.