Search
Restaurant Els Pescadors / Els Pescadors  / L’encant de les terrasses d’estiu

L’encant de les terrasses d’estiu

L’estiu és l’època de l’any en la qual, especialment a Barcelona, busquem gaudir del bon temps que ens sol acompanyar i passar més hores fent allò que la resta de l’any ens resulta impossible fer. I ja no diguem dels turistes que ens visiten: adoren el sol i la calor de les nostres terres, admiren la diversitat dels nostres paisatges i assaboreixen com ningú la nostra gastronomia.

Les terrasses són un punt neuràlgic a la ciutat comtal i, sobretot, en els mesos de l’any en què ens trobem, tant pels residents com pels que ens visiten. En certa manera, les terrasses són una garantia de barris vius i carrers segurs.

Val a dir que la polèmica sobre aquest punt està servida. No entrarem massa en aquest tema, però sembla ser que el pròxim objectiu de les administracions són les terrasses, basant-se en no sabem ben bé quin conjunt de normes reguladores.

Sense cap mena de dubte, les terrasses que tenim al nostre voltant constitueixen una atracció fonamental i un actiu clau pels nostres barris. D’alguna manera, estar en contra de les terrasses és estar en contra de les iniciatives de petits empresaris que lluiten diàriament per revifar la situació econòmica actual, i alhora, estar en contra del turisme que ens visita any rere any (i no parlem dels llocs de treball que se’n veuen afectats com a conseqüència d’aquesta situació…).

La ciutadania vol gaudir d’allò que té a la vora, d’allò que li atrau i se’n sent còmode, gairebé com si en fos part d’ell. En el nostre cas, per exemple, estem ubicats a una de les places més maques de tota la ciutat, la Plaça Prim. Durant els mesos d’estiu, muntem la nostra terrassa justament en aquesta plaça plena d’encant a la zona més antiga del barri del Poblenou.

Per a molts dels que ens visiteu, gaudir d’un sopar en bona companyia i en un entorn com la nostra terrassa és un regal únic. Estem orgullosos de poder donar el millor de nosaltres i no en tingueu cap dubte que així seguirem. El nostre entorn és únic i volem fer-vos partícips des de la millor ubicació possible: la nostra terrassa.