Search
Restaurant Els Pescadors / Vins  / La Fira del Vi Solidari

La Fira del Vi Solidari

Aquest dissabte 6 de juny se celebra la cinquena edició de La Fira del Vi Solidari al Masroig (Priorat). Es tracta d’una iniciativa en la qual, set cellers de la DO Montsant (Orto vins, Coca i Fitó, Dit Celler, Cellers Can Blau, El vi a punt, Celler El Masroig i Mas de L’Abundància), juntament amb l’Obra Social Sant Joan de Déu de Barcelona, han unit forces amb un objectiu comú: recaptar fons per a contribuir a la investigació mèdica sobre el càncer infantil.

El resultat d’aquesta unió és una jornada festiva on el poble del Masroig, amb l’ajuda d’associacions, entitats i institucions participen activament en una causa que s’ho val. El resultat no pot ser millor: un gran èxit d’assistència any rere any i un èxit de recaptació gràcies a la implicació de tots.

Per la seva part, els set cellers participants aportaran 2.300 ampolles de vi solidari que es vendran cadascuna a 10 euros. En els anys que es porta organitzant la Fira del Vi Solidari, s’han aconseguit al voltant de 86.000 euros destinats a la recerca oncològica.

Si finalment us decidiu a anar-hi, podreu tastar els vins elaborats per tots els cellers participants de la localitat i participar en diversos actes que tenen preparats a partir de les 10:30h. Però no només això, sinó que formareu part d’una fusió entre vi i solidaritat que personalment ens sembla excepcional.

Trobem important remarcar que recolzem aquesta iniciativa perquè coneixem de bona mà els cellers que hi participen i la qualitat dels productes que ofereixen. De fet, en el nostre celler hi tenim registrades 280 referències, entre les quals s’hi troben vins del celler El Masroig, com Les Sorts Vinyes Velles o l’Ètnic; Orto Vins, amb els vins Orto Negre o Blanc d’Orto Flor; Coca i Fitó, amb el vi Jaspi Negre, i dels Cellers Can Blau amb el seu vi negre Mas de Can Blau.