Search
Restaurant Els Pescadors / Els Pescadors  / Il·luminats amb un sol de la Guía Repsol

Il·luminats amb un sol de la Guía Repsol

La Guía Repsol otorga un sol a Els Pescadors en la seva edició 2021.

Aquest any 2021 es presenta més encoratjador que l’anterior. Després d’un 2020 marcat per la pandèmia, enguany desitgem que les sorpreses siguin més agradables i positives. Per nosaltres, de moment, sembla que l’expectativa es compleix.

Marc Maulini amb el Sol RepsolDurant el mes d’abril s’ha celebrat la Gala dels Sols Repsol i en aquesta edició hem estat guardonats amb un sol de la Guía Repsol. Si bé no esperàvem aquesta distinció la rebem amb molta il·lusió, un premi a la feina constant i conscienciosa que duem a terme cada dia a casa nostra.

Es tracta d’un reconeixement a l’esforç de la recerca constant d’aquells productes més frescos i propers del nostre territori i que compleixen amb els nostres gustos i criteris d’excepcionalitat i bon producte. Fer valdre el treball de trobar la millor manera de cuinar els aliments i de fer-nos nosaltres mateixos les preparacions i conserves per tenir cura de cada element que acabarà al vostre plat. Mostrar que fer i refer receptes per anar-les adaptant als nous temps i les noves combinacions dóna els seus fruits. Es tracta d’una creativitat que mai s’atura i que posar en relleu el més clàssic i tradicional de la nostra cuina directa i respectuosa.

Des d’ “Els Pescadors” ens esmercem en atendre als detalls, en explicar als comensals d’on venen els nostres peixos i els plats que elaborem i com ho fem, així com la cura amb què el nostre servei neteja els peixos i emplata els arrossos davant dels clients fent de l’experiència de menjar quelcom més especial.

Els rajos d’aquest sol són aquells que hi han contribuït.

Així doncs, estem molt satisfets i agraïts, tant a la Guía Repsol per fixar-se en nosaltres, com a l’equip de treball de cuina, sala, producció i administració que contribueixen amb la seva tasca a fer funcionar l’engranatge, així com als productors i empreses proveïdores que ens donen la matèria primera sense la qual res d’això seria possible. Finalment, agraïm també, de manera especial, als Pescadors i Pescadores que han demostrat la seva confiança en nosaltres venint a celebrar els seus àpats a casa nostra. La família d’Els Pescadors veiem en aquest sol una empenta per seguir en la línia de treball després de quaranta-un anys i alimentem les ganes que en puguin ser molts més.

Llegiu aquí el que la Guía Repsol diu de nosaltres.

Què significa 1 sol de la Guía Repsol? Aquí ens ho expliquen detalladament.