Search
Terrassa Els Pescadors

21 de març

Avui a Els Pescadors estem de celebració.

El 21 de març és un dia del calendari com qualsevol altre per a la majoria però per a nosaltres és un punt d’inflexió en l’any.

El 21 de març acaba l’estació freda de l’hivern per donar pas a la càlida primavera, malgrat que aquest any sembla que s’hi resisteix una mica. Amb la primavera arriben les bones estones de sol a les terrasses per gaudir dels nostres amics i acompanyants al voltant d’una taula i fent un un bon àpat.

Terrassa Els pescadorsÉs per això que ens plau comunicar-vos que tornem a obrir la nostra terrassa cap a la plaça Prim, com cada any. I aquest n’és el 38è. Perquè si una cosa té d’especial per a nosaltres el 21 de març, és que celebrem l’aniversari de la nostra obertura. Trenta-vuit primaveres servint arrossos i el peix més fresc que pugueu trobar a la ciutat.

Aquest any, per celebrar tot plegat inaugurem aquest espai web on mostrem els nostres orígens, la nostra filosofia i manera de treballar, així com la nostra cuina, la carta i la varietat del nostre celler. Tot i que la millor manera de conèixer Els Pescadors sempre serà assegut a una de les seves taules i deixar-se aconsellar pel nostre servei, que us recomanaran el millor i més fresc del dia.

Amb tot això, només ens queda dir: Per molts anys!!! I sigueu benvinguts un any més a casa nostra.