Search
Restaurant Els Pescadors / Història  / Restaurant Els Pescadors, desde 1980

Restaurant Els Pescadors, desde 1980

Benvinguts al Bloc de Els Pescadors. Josep Mª. Maulini els mantindrà informats i des d’ara estarem en contacte amb tots vostès. La intenciò d’aquest blog ès la de explicar el que passa al Restaurant Els Pescadors, de les experiències viscudes i fins i tot anècdotes. O simplement publicarem el que pensem en aquest moment o sobre el que està passant al mòn.
Per això els convido que ens visitin sovint per tenir-los informats sobre tot el que passa al nostre entorn.

Els Pescadors es va instal · lar en una antiga casa de menjars de les que encara conserva les taules de marbre i els bancs de fusta adossats a la paret, tot això li dóna un aire antic, romàntic i nostàlgic. Els Pescadors es va inaugurar el 21 de març de 1980. La Toia Duran i la Mercé Managuerra van fer reformes però sempre conservant aquest toc antic que tenia, donant-li poc a poc aquest aire fresc i tranquil que sempre l’ha caracteritzat.

Personalment em vaig a incorporar a Els Pescadors al maig de 1980 juntament amb en Ramón De La Torre. En Ramón i jo treballàvem junts en una companyia de teatre, ell de tècnic i jo d’actor, però circumstàncies económiques vàren provocar que » amb la manta al coll i el cabasset», ens n’anàrem cap Els Pescadors.

Desde 1982 les persones responsables de tirar endavant aquest projecte són en Pep Maulini i Toia Duran, però també volem recordar a la Mercè i en Ramòn. Entre els quatre vàrem iniciar aquesta aventura posant unes bases tant sólides que encara es mantenen.