Search
 

Cuina

Filosofia

El nostre ideal culinari és la simplicitat. Amb els anys la manera de cuinar ha sofert grans embats. Potser fruit de l’avenç i de trencar amb els límits de la barrera territorial? Qui sap!

En general, la manera de cuinar dels nostres pares i avis es corresponen més aviat poc amb la manera de pensar i fer del món actual. El gust de les coses, sol ser un altre. S’ha perdut la concepció de la cuina com a art de lentitud, de paciència i de calma, ha anat a la baixa.

LA CUINA DE SEMPRE

Un espai on tot és relatiu excepte compartir un bon àpat en bona companyia.

Això no obstant, Els Pescadors és fidel a la cuina que ens ha vist créixer, ha estat concebut com un indret on evadir-se de la voràgine d’una gran ciutat com és la nostra estimada Barcelona.

Producte

Partim d’una cuina modesta, d’aquella que s’elaborava en pobles pesquers, nodrint-se amb els productes que la mateixa terra i mar oferia. Ens fascinen els productes nostres, sobretot si són humils i simples, nets, impecables, sempre millors quan menys viatjats.

Duem a terme una extensa recerca per tal de trobar aquells productes que ens proporcionen una qualitat extraordinària dins del nostre radi de proximitat.

Un producte majestuós és innegociable.

Servint-nos de les paraules que deia Josep Pla creiem fermament que la cuina ha de treure el salvatgisme intrínsec dels aliments, unificant-los, però sense perdre’n l’essència, el gust que els caracteritza. No emmascarar-ne el propi sabor, menyspreant el producte al capdavall, sinó ressaltar-lo, mitjançant la unió de productes, creant una perfecta harmonia.

Els Pescadors Barcelona
Els Pescadors Barcelona

Proveïdors

Una de les obsessions d’Els Pescadors és la cerca i l’ús de productes de qualitat i quant més a tocar de casa nostra, millor. Un dels pilars fonamentals d’Els Pescadors són els seus proveïdors, que contribueixen en aquest projecte de més de trenta anys d’història. Conformen la nostra família, en la qual confiem, molts d’ells des de fa un bon grapat d’anys.

És per això, que no podíem descuidar-nos d’ells en la nostra llar digital.

Els Pescadors Barcelona
Els Pescadors Barcelona
Els Pescadors Barcelona

Faci la seva reserva online i gaudeixi d’un àpat únic