Que comenci la funció.

 

El 21 de març de 1980 va ser el primer dia de servei de l’etapa d’Els Pescadors sota la nostra direcció. Concebut com un bar per a gent jove, sense TV ni màquines escurabutxaques (ingressos fàcils, quantiosos i lliures d’impostos durant els primers anys) ni “millon”, era obert de les 19:00 h a la 01:00h, tots els dies de la setmana i de l’any.

 

No serviem al taulell, els clients havien d’asseure’s a les cadires, totes diferents, comprades per la Toia  als Encants Vells i restaurades per ella mateixa, al voltant de les taules de marbre originals de la taverna. Uns menjaven un platet d’embotits, d’altres una amanida o una mica de formatges, pa torrrat en una “barbacoa” portàtil, cedidapel pare d’en Pep. Vi blanc (daurat) i negre comprat a una Cooperativa de Sant Pere de Ribes.   Altres preferien una cafè amb llet i un tall de coca de forner o de sucre, etc.

Més que un llloc de menjar era un lloc de trobada i xerrada. Bon ambient. Algun malentès amb els que volien fumar-se el porro a l’interior del local, algun mal rotllet amb l’absenta, res difícil de resoldre.
La Toia i en Pep a la sala i la Mercé i en Ramon a la cuina. Nervi: Toia i Mercé. Resistència: Pep i Ramon. Fèiem un equip molt bo.

Tots quatre vàrem posar els fonaments sòlids que suporten aquest local tot i que l’oferta ha anat variant al llarg del temps.

 

Postejat per: Maulini

 

1 comentaris

Comments: 1

Leave a reply »

 
 • el ayi de laura ..

  doy fe de la honrradez, simpatia , y ganas de progresar, con un buen servicio y con productos de calidad, os felicito y deberia de cundir el ejemplo de este matrimonio hon rrado y trabajador un fuerte abrazo de uno que tiene el honor de considerarse vuestro amigo admirador

   
   
   
 • Leave a Reply
   
  Your gravatar
  Your Name